ZŠ Pardubice - Studánka - Fyzika - 6.A,B.C,D do 12. 6. 2020

Fyzika - 6.A,B.C,D do 12. 6. 2020

7. června 2020, 10:59 Mgr. Jiří Mandys

Milí žáci, žákyně
opět vám děkuji za vaši aktivitu při odevzdávání pracovních listů z domácí výuky. Většina úkolů byla v pořádku a bez chyb, chválím. Poděkujte také rodičům, kteří vám pomáhají.

Na následujících týden, od 8. 6. do 12. 6. 2020, jsem pro vás poslední úkol z fyziky. Budete vyplňovat on-line test věnovaný tématu Převodům času. Přihlašovat se do něj budete pomocí nového školního e-mailu, aby snadněji mohlo proběhnout vyhodnocení. Kdyby měl někdo z vás problém s přihlášením, klidně napište a vyřešíme to. Zároveň jsem vám odkaz k vyplnění on-line testu poslal do vašeho školního e-mailu, takže stačí jej kliknout a test se vám otevře: 6.A6.B6.C6.D

Pro ty z vás, kteří jste nevyplnili některý z přechozích on-line testů – Převody jednotek objemu a Převody jednotek hmotnosti, jsem připravil náhradní variantu. Můžete si nyní test doplnit a mít tak vše splněné. Zda vám test chybí nebo ne, zjistíte v elektronické ŽK, kde budete u testu mít naspané N (nehodnocen - neodevzdal).

Náhradní test: Převody jednotek objemuPřevody jednotek hmotnosti

Stále platí, že do konce týdne 12. 6. 2020 mi odešlete hotový pracovní list věnovaný Převodům času a slovním úlohám. Když budete mít nějaké nejasnosti, klidně se nebojte napsat.
Také si zkontrolujte v elektronické žákovské, zda máte odevzdané všechny práce, ať to nedoháníte poslední týden.

Přeji hodně zdaru při řešení!
Moje mailová adresa: jirimandyszs-studankacz
 

Mgr. Jiří Mandys