ZŠ Pardubice - Studánka - Happy Halloween ve 2.A a 7.ABC

Happy Halloween ve 2.A a 7.ABC

1. listopadu 2016, 20:41 Ing. Petra Antlová

Dnes si žáci sedmého ročníku připravili pro děti ze 2.A netradiční hodinu angličtiny - chtěli dětem blíže představit svátek "Halloween" a zároveň je naučit několik nových anglických slovíček na toto téma.

Sedmáci zahájili hodinu úvodní písničkou plnou strašidelných postav, poté pokračovali krátkou prezentací a hranou scénkou, která druháčkům přiblížila tuto tradici. Děti ze 2.A velmi pěkně spolupracovali při hledání a přiřazování vlajek ke státům na mapě, kde se Halloween slaví. Tento těžký úkol splnili báječně, někteří samostatně, jiní s malou pomocí sedmáků.
Děti si zasoutěžily v hraní binga, které prověřilo jejich pozornost při učení se novým anglickým slovíčkům, vyzkoušely si tradici „Trick-or-Treat“ a na závěr si společně se žáky sedmého ročníku opět zazpívaly písničku z úvodu.
Tato velmi příjemně strávená hodina angličtiny měla sladkou tečku. Všichni si na konci vychutnali svou odměnu - "Halloween´s Muffins", které si pro děti připravily Majda a Amálka ze 7.C jako překvapení - to byla dobrota!!! Děkujeme.


Chtěla bych moc poděkovat všem svým žákům za přípravu a skvělé zvládnutí celého programu. Dětem ze 2.A velmi děkuji za pozornost a báječnou spolupráci. Moc se nám u vás líbilo a budeme se těšit třeba někdy příště. 

Ing. Petra Antlová